Donirajte za porodicu Mandić

NVO Mladiinfo Montenegro organizuje humanitarnu akciju povodom Dana dobrih djela u petak 9. aprila u periodu od 10 do 20h na Trgu slobode u Nikšiću. Vi možete doprinijeti akciji, doniranjem hrane, odjeće ili drugih za život neophodnih proizvoda, a sva prikupljena donacija ići će porodici Mandić.

Nevladina humanitarna fondacija “m!M Humanost” pokrenula je akciju za porodicu Mandić iz Gornjeg Polja, koja živi u jako lošim uslovima. Kuća im je puna vlage, zidovi su oštećeni, a da stvar bude još gora tu živi petoro maloljetne djece koju treba hraniti, oblačiti i slati u školu. Svo primanje koje ima ova porodica je 200 eura od socijalnog. Božidarka ne može da radi, jer kako kaže neko mora da pazi djecu.

Muž radi šta stigne samo da bi obezbjedio bolji život za porodicu, ide u drva, kosi, radi druge fizičke poslove, ali to su trenutni angažmani, nema stalan posao, ni primanja.

Možete donirati hranu, odjeću, obuću, sredstva za higijenu, ali i novčana sredstva. Pomoć porodici Mandić možete uplatiti i na broj žiro računa: 535-0110100182416-88. Akciju povodom Dana dobrih djela u Crnoj Gori pokrenula je NVO ADP Zid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *